Μετά την μπόρα την δαιμονική θά 'ρθει η λιακάδα η θεϊκή. Του λοιπού ..μη λυπού!!

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Για την επικαιρότητα και πάλι




1. Στο αποκαλυπτικό βιβλίο του κου Νικολάου Ζουρνατζόγλου Μαρτυρίες  Προσκυνητών Τόμος Β 1η Έκδοση (2012)  καταγράφεται, η μαρτυρία του κου Ματθαίου Κουρή , από την Κέρκυρα (σελ. 368):
"Στην Αθωνιάδα πήγα το 1985 και επί δύο χρόνια ήμουν τακτικός επισκέπτης  του γέροντα. Μας έλεγε θυμάμαι : "Ο κομμουνισμός παιδιά θα σβήσει. 
Θα σπάσουν την Σοβιετική Ένωση σε  πολλά κομμάτια και θα την αποδυναμώσουν.
Όμως κάποια  από αυτά τα κομμάτια θα ξαναενωθούν με την Ρωσία."



2. Στην ανάρτηση μας "Προφητείες" αλλά και στο βιβλιαράκι στην σελίδα 21 υπάρχει  μιά μαρτυρία από το βιβλίο :

ΠΑΪΣΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ &ΔΙΔΑΧΕΣ    Δ.ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ- Δ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΤΗ

  • Αλίμονο στα κράτη του βορρά

Ένα πρωινό πριν αρκετά χρόνια , καθώς καθόταν ο γέροντας στο προαύλιο του κελιού με πέντε –έξι επισκέπτες – προσκυνητές , είπε ξαφνικά : «Αλλοίμονο στα κράτη του Βορρά ». Ένας από τους παρευρισκόμενους ρώτησε με περιέργεια : «Θα πέσει φτώχεια εκεί γέροντα ;» , επειδή μιλούσαν για την οικονομική κατάσταση στον κόσμο . «Φωτιά θα πέσει απ΄ τον ουρανό», απάντησε ο γέροντας . Επειδή ακόμα ήταν η εποχή του ψυχρού πολέμου ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και την Ε.Σ.Σ.Δ , ρώτησε ένας άλλος : «Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος; Θα χτυπήσει το ΝΑΤΟ τους Πολωνούς , τους Τσεχοσλοβάκους και τους Λευκορώσους και τους Γερμανούς οι Ρώσοι ; » .

Ο γέροντας κούνησε το κεφάλι του και είπε : «Όλοι θα παρατήσουν τους Ρώσους και θα πάνε με τους Εβραίους της Αμερικής . Οι Ρώσοι θα τους κάψουν »

Παϊσίου Μοναχού Προφητείες & Διδαχές , Σελ: 443



 Άν διαβάζει κανείς τους προφήτες είναι σαν να διαβάζει τις εφημερίδεςτου μέλλοντος. 

3. Τέλος είναι εντυπωσιακή η καταγραφή των γεγονότων στην Κριμαία από τον Σικελό ορθόδοξο μοναχό Αγαθάγγελο. Στο Η' Κεφάλαιο περιγράφει την κατάληψη της Ταυρικής (Κριμαία) από τους Ρώσους. Προλέγει δε ότι οι Ρώσοι δεν θα χαρούν από τις κτήσεις τους,  γιατί συγκεκριμένα, όπως γράφει ο προφήτης Αγαθάγγελος το ..1279 : "Το σκήπτρον της Σαρματικής (Oυκρανία..!!σύμφωνα με τον Ηρόδοτο και την Wikipedia  ) θα δοθεί τω Σάξω (Σάξονες = Γερμανοί, Αγγλοαμερικάνοι!!)".

Δεν υπάρχουν σχόλια :